Wat is NH?

Natural horse-man-ship staat voor het natuurlijk omgaan met paarden om zo tot een betere communicatie te komen met je paard.

Aan de hand van verschillende programma's (Pat Parelli, Monty Roberts, Klaus Ferdinand Hempfling,...) kan je jezelf zowel fysisch, mentaal en emotioneel verder ontwikkelen om zo een betere band te creëren met je geliefde viervoeter. Het is de bedoeling om je via deze manier te leren communiceren met je paard, zoals zij dat onderling ook doen. Weg met zwepen om ze te straffen, of sloffen om ze mooi aan de teugel te laten lopen, of sporen... Al deze, en vele andere, accessoires mogen wel gebruikt worden voor de show, maar ze mogen ZEKER GEEN verlengstuk zijn van je lichaam om je paard te straffen. Je kan ze wel gebruiken om je paard te belonen of om jezelf te beschermen (carrotstick van Pat Parelli).

Zelf volg ik het programma van Pat Parelli, en geloof me, elke dag sta ik nog versteld van het verschil tussen hoe ik iets aangeleerd werd op manege en hoe je heel simpel enkele problemen kan oplossen of vermijden. Het vraagt natuurlijk enorm veel oefening en tijd om de juiste techniek onder de knie te krijgen, maar eenmaal je dat weet en waarop je zeker moet letten bij je paard, zul je enorm veel leren van je trouwe viervoeter.

maandag 17 maart 2008

Beginnen met Natural Horsemanship

Voor de mensen die wensen te beginnen met PNH, ziehier de site voor het aankopen van de 3 levels op dvd. (zowel bij Pat Parelli of Eddy Modde Nederland) Dit is een zelfstudie pakket, wel redelijk duur, maar wel de moeite waard! Je kan ook op zoek gaan naar mensen die zich hier ook in specialiseren en daar les volgen. Beiden zijn waarschijnlijk even effectief.

http://www.parelli.com/product.faces?catId=12
http://www.parelli.nl


Ik zal mijn best doen om ook via m'n blog enkele plaatsen en mensen te zoeken die minder bekend zijn, maar dezelfde resultaten bekomen met hun paarden!

Grtz
Kevin

243 opmerkingen:

«Oudste   ‹Ouder   201 – 243 van 243
Unknown zei

LIEFDE SPREUKEN DIE PERFECT WERKEN EN VOOR ALTIJD PERMANENT BLIJVEN, ALLEEN DR ISIKOLO (https://isikololovetemple.com) KAN HET VOOR JE DOEN.
Ik geef dit getuigenis aan partners die lijden in hun relaties omdat er een duurzame oplossing is. Mijn man heeft mij en onze 2 kinderen 2 jaar achtergelaten voor een andere vrouw. Ik probeerde alleen voor mijn kinderen sterk te zijn, maar ik kon de pijn die mijn hart kwelde niet beheersen. Ik was gekwetst en verward. Ik had hulp nodig, dus deed ik onderzoek op internet en kwam ik een site tegen waar ik zag dat DR ISIKOLO, een spreukenmaker, kan helpen om geliefden terug te krijgen. Ik nam contact met hem op en hij deed een speciaal gebed en spreuken voor mij. Tot mijn verbazing kwam mijn man na 2 dagen weer thuis. Zo kwamen we weer bij elkaar en was er veel liefde, vreugde en vrede in het gezin. U kunt ook contact opnemen met DR ISIKOLO, een krachtige spreukmaker voor oplossingen op zijn contactpersoon: isikolosolutionhome@gmail.com, send@isikololovetemple.com. Je kunt hem ook WhatsAppen op +2348133261196.

Unknown zei

als u oplossingen nodig heeft voor uw relatie of huwelijksproblemen, neem dan contact op met dr.ISIKOLO (https://isikololovetemple.com)
Ik ben hier om te getuigen hoe deze krachtige spreukmaker genaamd DR ISIKOLO me heeft geholpen mijn relatie te herstellen. Ik was diepbedroefd toen mijn verloofde me vertelde dat hij niet langer geïnteresseerd is om met me te trouwen omdat hij een affaire had met de andere vrouw waar hij werkt. Ik huilde en snikte elke dag, totdat het zo erg werd dat ik het internet om hulp zocht, dat was toen ik een recensie las over het geweldige werk van DR ISIKOLO, toen nam ik contact met hem op voor hulp om mijn geliefde terug te krijgen, hij hielp me een krachtige (liefdesbetovering voor verzoening) uit te spreken en tot mijn grootste verrassing, na 48 uur de liefdesbetovering te hebben gedaan, kwam mijn verloofde terug op zijn knieën en smeekte me om hem te vergeven We zijn nu gelukkig getrouwd en alle dank gaat uit naar DR ISIKOLO Wonders voor het helpen mij, red mijn relatie, je kunt contact opnemen met DR ISIKOLO via zijn e-mailadres: isikolosolutionhome@gmail.com Je kunt hem ook Whatsappen op +2348133261196.

Vilija Rasimaviciene zei

Hallo, mijn naam is Dora Florian, ik wil mijn geweldige ervaring delen met de beste spreukenmaker DR ISIKOLO. Mijn man bedroog me en toen ik erachter kwam, hadden we ruzie die ertoe leidde dat hij voor een scheiding moest instemmen. ik huilde en werd ziek toen ik online naar liefdesquotes zocht ik zag mensen praten over DR ISIKOLO en zijn geweldige werk wiens zaak vergelijkbaar was met het mijne ze lieten zijn contactgegevens achter ik nam contact met hem op en legde alles aan hem uit in diepe tranen en hij vertelde het me maak je geen zorgen dat mijn man na 48 uur terugkomt en de scheiding annuleert en bij mij terugkomt. nadat ik alles had gedaan wat hij me vroeg te doen tot mijn grootste verbazing, twee dagen na avond, was het mijn man, hij knielde neer en smeekte me om hem terug te accepteren en ik twijfelde aan zulke dingen of ze ooit bestaan ​​van werk voor iemand anders dan hier ik ik getuig er ook over. nogmaals bedankt DR ISIKOLO je bent inderdaad een zegen voor mij hij kan je ook helpen contact op te nemen met: isikolosolutionhome@gmail.com of je kunt hem ook Whatsappen op +2348133261196
website: https://isikololovetemple.com

Unknown zei

Ik heb een belofte gedaan om mijn getuigenis over de hele wereld te vertellen zodra mijn man bij mij terugkwam en mijn man kwam precies zoals DR ISIKOLO me vertelde toen hij me hielp. Ik heb de juiste keuze gemaakt om contact op te nemen met DR ISIKOLO, de grote spreukmaker die je kan helpen bij het oplossen van je problemen. Mijn man heeft me verlaten om te lijden en ik heb nooit geloofd dat hij weer bij me terug zou komen, maar toen ik contact opnam met DR ISIKOLO, verzekerde hij me dat mijn man terug zou komen. hij gaf me een lijst met items die ik kon kopen, maar ik kon ze niet krijgen in mijn land en dus stuurde ik hem het geld en hij kocht de items en bereidde de perfecte liefdesbetovering voor. Mijn man rende binnen 48 uur naar me terug en smeekte om vergeving. DIT IS ZO ECHT EN ECHT. Ik was zo verrast dat de spreuk werkte, precies zoals hij me vertelde. Dit is zo verbazingwekkend en ik wil dat je het gelooft omdat DR ISIKOLO zo echt is en ik verzoek je dringend om nu contact met hem op te nemen via zijn e-mail, zodat hij je ook kan helpen zoals hij mij heeft geholpen. e-mail is isikolosolutionhome@gmail.com Je kunt hem ook Whatsappen op +2348133261196.

Unknown zei

DIRECTE BETAALBARE PERSOONLIJKE / ZAKELIJK / HUIS / INVESTERINGSLENING AANBIEDING ZONDER KOSTEN / STRESS NEEM VANDAAG VIA Whatsapp +19292227023 E-mail drbenjaminfinance@gmail.com

Wij zijn financiële adviseurs die betrouwbare leningen verstrekken aan particulieren en financiering verstrekken voor het opstarten van bedrijven, huizen en projecten. Ben je het zoeken naar leningen beu of zit je in een financiële puinhoop. Heeft u een lage kredietscore en vindt u het moeilijk om leningen te krijgen van banken en andere financiële instellingen? Maak u dan geen zorgen meer, want wij zijn de oplossing voor uw financiële tegenslagen. we bieden alle soorten leningen aan, variërend van $ 5.000,00 tot $ 533.000.000,00USD met een lage rente van 2% en een looptijd van 1 tot 35 jaar om de lening veilig en ongedekt terug te betalen. Verliest u 's nachts slaap en maakt u zich zorgen over hoe u een Legit Loan Lender kunt krijgen? Neem contact met ons op via Whatsapp +19292227023 E-mail drbenjaminfinance@gmail.com

Deel dit om nu een ziel te helpen, bedankt

Anonymous zei

als je een misverstand hebt in je relatie of als je man of vrouw zonder goede reden van huis is gegaan of net zei dat ze niet langer geïnteresseerd zijn in de relatie, maar je wilt dat ze terug in je leven komen, kun je contact opnemen met een spreukenmaker genaamd Dr Ajayi voor een snelle oplossing omdat hij me hielp mijn man terug te krijgen na 9 maanden van hem gescheiden te zijn geweest met de macht die door zijn voorouders aan hem was overgedragen. je kunt hem bereiken op whatsApp: +2347084887094 of e-mail: drajayi1990@gmail.com voor elke soort spreuk die je maar kunt bedenken, ik twijfelde eerst aan de grote dr. Ajayi, laat me weten dat niets in het leven onmogelijk is en nu mijn ogen zijn open.

Prophet/Dr Odiboh zei

Ik was op zoek naar hulp op internet om mijn ex-man terug te krijgen nadat hij 5 maanden geleden van me gescheiden was, ik kwam zoveel getuigenissen van verschillende mensen tegen en ze hebben het allemaal over deze geweldige man genaamd Doctor ODIBOH DADA over hoe hij hen hielp red hun huwelijk en relaties en ik neem ook contact met hem op via zijn e-mail (odibohsolutionhome@gmail.com) en leg hem mijn probleem uit en hij heeft het goed gedaan door me te helpen mijn gescheiden man binnen 3 dagen terug te krijgen en later werd ik zwanger voor hem, want we zijn 6 jaar getrouwd geen zwangerschap .. ik geloof nooit dat zoiets als dit mogelijk kan zijn maar nu ben ik er een levend getuigenis van omdat dokter ODIBOH DADA mijn geliefde daadwerkelijk terugbracht en me ook hielp zwanger te raken Als je relatieproblemen hebt of een probleem met het leven zelf, neem dan contact op met dokter ODIBOH DADA voor hulp via zijn e-mail:
odibohsolutionhome@gmail.com of whatsapp
+2347048883838. Dan beloof ik je dat je tenslotte, net als ik, redenen zult hebben om te vieren. Hij is een erg sterke geestelijke profeet

annonymous zei

Het leven kan lastig zijn en geloof me, het leven heeft me veel parten gespeeld, ik geloof nooit in voodoo of spreuken, hoewel ik er wel een paar boeken over heb gelezen. Een speciale man genaamd dr. Ajayi bewijst mij dat voodoo / spreuken echt is en bestaat. Mijn naam is Lucia en ik ben 45 jaar oud, heb drie kinderen en een liefhebbende echtgenoot. 8 goede maanden lang was ik in een depressieve toestand omdat mijn man op een bepaalde ochtend wakker werd en het huis verliet met wat van zijn kleren zonder enige uitleg, ik wachtte tot hij die dag thuiskwam maar hij was nergens te vinden, ik belde en zei dat hij niet langer meer geïnteresseerd was in ons huwelijk of de kinderen, dit raakte mijn huid koud en ik was in shock omdat ik me niet kan herinneren dat we een probleem hadden, later ontdekte ik dat hij met een andere vrouw was, allemaal praten en poging om hem terug naar huis te laten komen was een mislukking, hij gedraagt ​​zich alsof hij me nooit eerder heeft gekend. Ik las een artikel op een website toen ik een getuigenis zag van een vrouw die beweert dat dr. Ajayi haar heeft geholpen haar familieproblemen op te lossen, en ze heeft zijn contact laten vallen. Ik koos de contactpersoon en stuurde een bericht naar de spreukenmaker Dr Ajayi, ik legde hem mijn problemen uit, hij zei dat ik me geen zorgen moest maken dat alles goed komt. Ik heb mijn twijfels, maar besloot het eens te proberen. Ik kreeg somnl casting op een ochtend dat ik een klop op de deur hoorde, het was mijn man die buiten stond, hij zei dat hij niet wist wat hij aan het doen was en kan niet eens herinneren hoe lang hij het huis uit is geweest, ik ben erg blij om mijn man terug te krijgen en alle dank gaat uit naar dr. Ajayi, de spreukgever, sinds Contact met hem is mijn leven soepel verlopen en ik wil dat mensen die door mijn vorige toestand gaan, snelle hulp hebben. Daarom geef ik mijn getuigenis. Dus als je een levensmoeilijkheid doormaakt, neem dan contact op met Dr Ajayi via e-mail: drajayi1990@gmail.com of Viber Whatsapp: +2347084887094 en je zult blij zijn dat je dat gedaan hebt.

Unknown zei

Heb je dringend een liefdesbetovering nodig om je ex-geliefde terug te halen of je huwelijk te herenigen? neem contact op met DR ISIKOLO (https://isikololovetemple.com) voor een snelle 48 uur oplossing. Ik had een jaar en zes maanden geleden een probleem met mijn man, waardoor we uit elkaar gingen. Toen hij het uitmaakte, was ik in de war en wist ik niet wat ik moest doen om hem terug te krijgen, ik voelde me zo leeg van binnen. Tot ik DR ISIKOLO tegenkwam op internet over hoe hij zoveel mensen heeft geholpen hun verschillende problemen op te lossen. Ik heb hem een ​​e-mail gestuurd en ik heb hem mijn probleem verteld en ik heb gedaan wat hij van me had gevraagd om me te helpen, om het lange verhaal kort kort te maken.Voordat ik het wist, belde mijn man me in minder dan 48 UUR op en hij kwam bij me terug en vertelde me dat het hem speet wat er tussen ons beiden aan de hand was. Eindelijk schrijf ik deze getuigenis om u mijn dank en diepe dankbaarheid te betuigen, DR ISIKOLO voor het houden van uw woorden en uw beloften om hem binnen 24 uur na uw krachtige spreuk bij mij terug te brengen, en voor het gebruik van uw begaafde en grote krachten om breng hem terug. Als je zijn hulp nodig hebt, kun je hem mailen op: isikolosolutionhome@gmail.com Je kunt hem ook WhatsApp op +2348133261196.

Unknown zei

Mijn reis naar het herstel van het huwelijk begon 7 dagen geleden toen mijn vrouw van 42 jaar me veranderde voor een man die 10 jaar jonger was. Ik ben 57 en zij is 55. Ik ging door de woestijn en tijdens mijn reis vond ik dokter Isikolo. God gebruikte hem om mijn gebroken hart te genezen en nam mijn pijn weg met zijn krachtige liefdesbetovering. het was moeilijk voor mij om haar zonder succes terug naar huis te krijgen en het werd een kwelling voor mijn kinderen en ik. Ik vertrouw de Heer en ik weet dat Hij mijn huwelijk zal herstellen. ik legde hem alles uit en hij vertelde me wat ik moest doen en hij deed zijn deel en mijn vrouw keerde in minder dan 48 uur terug naar huis, naar mij en onze kinderen. We hebben geloof nodig. Geloof is de zekerheid van dingen waarop we hopen en de overtuiging van dingen die we niet zien. Mannen en vrouwen geef alsjeblieft niet op, God kan dokter Isikolo gebruiken om je huwelijk of je relatie te herstellen. Verlies de hoop niet. Je moet verliefd worden op de Heer. Neem contact op met dokter Isikolo voor een krachtige liefdesbetovering van God. via e-mail sikolosolutionhome@gmail.com.com of zijn WhatsApp op: +2348133261196.

Unknown zei

KRACHTIGE LIEFDE SPREUKEN EN VERLOREN LIEFDE SPREUKEN OM VERLOREN MINNAAR TERUG TE BRENGEN, NEEM CONTACT OP MET DR ISIKOLOL VIA WHATSAPP +2348133261196
Ik ben teruggekeerd met mijn ex-vriend met de hulp van DR ISIKOLO, de beste spell-caster online, en ik raad DR ISIKOLO ten zeerste aan aan iedereen die hulp nodig heeft. Ik wil getuigen hoe ik mijn vriend terug heb gekregen nadat hij het uit was met mij, we zijn al 3 jaar samen, onlangs ontdekte ik dat mijn vriend een affaire had met een ander meisje, toen ik hem confronteerde, leidde dat tot ruzies en hij maakte het uiteindelijk uit met me, ik zag een bericht in een relatieforum over een spreukenmaker die mensen helpt hun verloren liefde terug te krijgen door middel van liefdesbetovering, eerst twijfelde ik eraan maar besloot het eens te proberen, toen ik contact opnam met deze spreukgever via zijn e-mail, en hij vertelde me wat ik moest doen en ik deed het, daarna deed hij een liefdesbetovering voor mij. 48 uur later belde mijn vriend me echt en vertelde me dat hij me zo erg mist, zo geweldig !! Dus zo kwam hij diezelfde dag terug, met veel liefde en vreugde, en hij verontschuldigde zich voor zijn fout en voor de pijn die hij mij had bezorgd. als je hier bent en je hebt je ex terug nodig of je man is verhuisd naar een andere vrouw, huil dan niet meer, neem nu contact op met deze machtige spreukgever. Hier is zijn contactpersoon: e-mail hem op: isikolosolutionhome@gmail.com.com of zijn WhatsApp op: +2348133261196

Unknown zei

Ik voel me zo blij vandaag omdat ik een deel ben van degenen die zich allemaal verheugen vanwege de hulp die dokter Isikolo mij heeft verleend om mijn man terug te krijgen. Ik ben 6 jaar getrouwd en het is zo vreselijk geweest omdat mijn man me bedroog en een scheiding zocht. Maar toen ik dokter Isikolo E-mail (isikolosolutionhome@gmail.com.com) tegenkwam op het internet gepost door een dame, besloot ik contact met hem op te nemen en ik legde mijn situatie aan hem uit en zocht zijn hulp, maar aan mijn grootste verrassing vertelde hij me dat hij me met mijn zaak zou helpen, want er is geen probleem zonder een oplossing. hij vertelde me wat ik moest doen, wat ik deed en hij werkte voor mij en mijn man kwam na 2 dagen bij u terug zoals hij had beloofd. Hier ben ik aan het vieren omdat mijn man weer thuis is en echt geniet van mijn huwelijk en wat een geweldig feest. Ik zal blijven getuigen op internet omdat dokter Isikolo echt een helper is die God heeft gestuurd om ons allemaal te helpen. Neem nu contact op met Doctor Isikolo als u voor uitdagingen staat in uw relatieleven. U kunt via onderstaande gegevens contact met hem opnemen.
e-mailadres: isikolosolutionhome@gmail.com
WhatsApp op: +2348133261196.
Website: https://isikololovetemple.com

Unknown zei

DR ISIKOLO heeft het weer voor me gedaan nadat hij me had geholpen mijn man terug te krijgen. Ik wil de wereld laten weten over DR ISIKOLO, de grote spreukenmaker, die mijn geliefde echtgenoot terugbracht toen ik dacht dat alle hoop verloren was. dus ik nam contact met hem op en voldeed aan alles wat hij me had opgedragen en inderdaad, ik kreeg het resultaat binnen 48 uur, zoals hij me verzekerde. DR ISIKOLO gebruikte zijn krachtige spreuk om een ​​glimlach op mijn gezicht te toveren door mijn man terug te brengen met zijn spreuk. sindsdien houdt hij meer van me dan ik ooit had verwacht, dus ik heb mezelf beloofd dat ik de wereld zal laten weten over DR ISIKOLO omdat hij een geweldige man is. Heeft u problemen in uw relatie? heeft je partner het uitgemaakt en je houdt nog steeds van hem of haar en wil je hem of haar terug? Heeft u een probleem met uw financiën? of heb je wat voor hulp dan ook nodig, neem dan vandaag nog contact op met DR ISIKOLO, want ik geef je 100% garantie dat hij je zal helpen net zoals hij mij heeft geholpen. Het e-mailadres van DR ISIKOLO is: isikolosolutionhome@gmail.com.com of zijn WhatsApp/Viber hem op: +2348133261196.
Website: https://isikololovetemple.com

anonymous zei

Terugkomen met je ex-geliefde, dringend met liefdesbetovering is echt de beste spreukgieter met 100% garantie .. mijn naam is Kimberly Johnson. ik heb nooit in liefdesspreuken of magie geloofd totdat ik contact opnam met deze spreukenmaker genaamd DR ISIKOLO waar zoveel mensen online over hebben getest, is krachtig. Mijn partner begon zich te misdragen en had een affaire met een dame die ik niet kende na de zware en moeilijke tijden en verliet me. we gingen samen door en mijn leven stond op zijn kop omdat onze relatie al 4 jaar duurt. Ik hield echt van hem. Zijn moeder was tegen mij en hij had geen goedbetaalde baan, dus toen ik deze spreukenmaker ontmoette, vertelde ik hem wat er was gebeurd en legde ik de situatie van de dingen eerst aan hem uit.Ik was onbeslist, sceptisch en twijfelachtig, maar ik probeerde het gewoon en binnen 2 dagen, nadat hij alles had nageleefd en voorzien van alles wat hij nodig had om voor mij te werken, belde mijn man me zelf en kwam naar me toe met zijn excuses dat alles was geregeld met zijn moeder en familie en hij kreeg een nieuw sollicitatiegesprek, dus we moesten getrouwd, ik geloofde niet dat het zo werkte en het was inderdaad geweldig en ik ben trots om te getuigen en DR ISIKOLO te waarderen omdat hij gewoon de beste is die je ooit ergens kunt vinden. je hebt een effectieve en echte spell-caster nodig voor elk probleem in je leven je kunt contact opnemen met Dr. ISIKOLO via de website: https://isikololovetemple.com of zijn e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com.com of zijn WhatsApp/Viber hem op: +2348133261196

Unknown zei

Bent u een vrouw die op zoek is naar de vrucht van de baarmoeder, u wilt de stemmen van kinderen in uw huis horen, maar u bent niet zwanger geworden, maak u geen zorgen meer, want Dr. Ajayi zal u helpen om zelf een baby te krijgen, dat was ik geconfronteerd met een soortgelijke situatie wanneer een man getuigt hoe de grote spreukenmaker Dr. Ajayi hem hielp om zijn geliefde vrouw terug naar huis te krijgen na 9 maanden van scheiding, ik reik naar dr. kruidendrankje voor mij dat ik nam en in drie maanden tijd was ik zwanger van een jongen en een meisje, ik ben nu een trotse moeder en mijn huis is in vrede geweest. neem contact op met Dr Ajayi, de spreukgever voor elke levenssituatie, hij is een goede man. Viber of WhatsApp: + 2347084887094 of e-mail: drajayi1990@gmail.com

Chris Foy zei

GEWELDIG NIEUWS:
MIJN NAAM IS CHRIS FOY, IK BEN ZO GELUKKIG DAT MIJN VROUW TERUG IS BIJ MIJ. ZE HOUDT NU VAN EN RESPECTEERT ME ALLEEN. ALLES VRAAG IK HAAR DAT IS WAT ZIJ DOET. ALLEMAAL DANK AAN DR OGUNDELE, DE GROTE SPELLENWIEL. DEZE MAN IS DE BESTE EN RECHTE VOORWAARTSE SPELLENWIEL DIE JE DE WAARHEID VERTELT EN JE KRIJGT ONDER 24 UUR RESULTAAT, HIJ IS KRACHTIG. Dr. OGUNDELE IS EEN ZEER BETROUWBARE MAN, IK VERTELDE HEM DAT IK ALTIJD MIJN GETUIGENIS ZAL DEEL DAT IK DIT HIER DEEL. ALS JE JE LIEFDEEN TERUG NODIG HEBT, OF ENIG PERSOONLIJKE LEVENSPROBLEMEN HEBT, NEEM DAN CONTACT OP MET DR OGUNDELE OP WHATSAPP OF VIBER CHAT: +27638836445. E-MAIL: OGUNDELETEMPLEOFSOLUTION(AT)GMAIL.COM

Perry Mariam zei

Heb je echt de magie van liefde nodig om je ex-geliefde terug te brengen of met je huwelijk te trouwen? chubygreat@gmail.com voor een snelle 48-uurs oplossing. Een jaar en zes maanden geleden had ik een probleem met mijn man, we waren gescheiden. Toen hij het uitmaakte, was ik in de war en wist ik niet wat ik moest doen om hem terug te krijgen, ik voelde me zo leeg van binnen. Tot ik chubygreat op internet tegenkwam over hoe hij veel mensen hielp om daar verschillende problemen op te lossen. Ik stuurde hem een ​​e-mail en vertelde hem mijn probleem en deed wat hij me vroeg om me te helpen, verkortte het lange verhaal kort voordat ik het wist, in minder dan 48 UUR belde mijn man me en kwam terug bij me en hij vertelde het me hij had spijt van wat er tussen ons aan de hand was. Ten slotte schrijf ik dit getuigenis om u te bedanken en mijn diepe dankbaarheid uit te drukken aan Chubygreat voor het houden van uw woorden en uw beloften dat u hem in slechts 24 uur na uw krachtige spreuken en voor het gebruik van uw begaafde en grote krachten bij mij hebt teruggebracht. om hem terug te brengen. Als je zijn hulp nodig hebt, kun je hem een ​​e-mail sturen naar: chubygreat@gmail.com Je kunt hem ook WhatsApp sturen naar +2348165965904

Unknown zei

Ik moet dit wonderbaarlijke getuigenis geven, dat tot nu toe zo ongelooflijk is. Ik had 2 jaar geleden een probleem met mijn ex-man, wat leidde tot onze breuk. Ik was mezelf niet meer, ik voelde me zo leeg van binnen, mijn liefde en financiële situatie werden het ergst, totdat een goede vriend van me me vertelde over een spreukenmaker die haar ook bij hetzelfde probleem hielp, zijn naam is Dr. Ilekhojie. Ik e-mail de spreukmaker en ik vertelde hem mijn probleem en ik deed wat hij van me vroeg, om het lange verhaal kort te maken. Voordat ik wist wat er gebeurde, belde mijn man me minder dan twee dagen op en vertelde me dat hij bij me terug zou komen, ik was zo blij dat ik hem terug had. Het meest interessante deel van het verhaal is dat ik zwanger ben. Dank aan dr. Ilekhojie voor het redden van mijn huwelijk en ook voor het redden van dat van anderen. Zet je goede werk voort, dr.Ilekhojies, neem contact op met gethelp05@gmail.com of bel +2348147400259

Solution zei

Hello viewers all over the world, There is good news for you all today get your Blank ATM card that works in all ATM machines all over the world. We have specially programmed ATM cards that can be used to hack ATM machines, the ATM cards can be used to withdraw at the ATM or swipe, at stores and POS. We give out this cards to all interested clients worldwide, We give out THE Blank ATM Card. Do you want to live a good life thought its illegal, its the easiest way to be a millionaire. it also has a technique that makes it impossible for the CCTV to detect you and you can only withdraw a total amount of $5,000 Dollars in a day on ATM Machine also avaialbel at cash delivery. We give up to $10,000.00 to $1,000,000.00 Dollars With our network hacking services. We can Recover all your lost money to Bitcoin and other Crypto currency, mortgage/realestate scams and fake ICOs within 48 hours or less. (Thomas Freddie Hackers) working together as a team to track down & to recover funds back from the most difficult internet SCAMMERS. NOTE!! We've received countless heartbreaking reports of notorious scammers and we’ve successful recovery them back via contact thomasunlimitedhackers@gmail.com

Do contact us on ((Binary Recovery. University Grades.Wiping Criminal Records, FB & IG Hack, Telegram, Loads & Phone Hacking)) border us with your jobs & allow us give you positive result with our hacking skills. We are certified and your privacy is 100% safe with us. Worry no more about your financial problems, If you are in need of any other cyber hack services, we are here for you anytime, any day so contact us via our Email Address: thomasunlimitedhackers@gmail.com

Regards
THOMAS FREDDIE UNLIMITED HACKERS
Email thomasunlimitedhackers@gmail.com
Call/Text: +1 (985)465-8370
Motto: We offer the fastest and reliable services

Solution zei

Hello viewers all over the world, There is good news for you all today get your Blank ATM card that works in all ATM machines all over the world. We have specially programmed ATM cards that can be used to hack ATM machines, the ATM cards can be used to withdraw at the ATM or swipe, at stores and POS. We give out this cards to all interested clients worldwide, We give out THE Blank ATM Card. Do you want to live a good life thought its illegal, its the easiest way to be a millionaire. it also has a technique that makes it impossible for the CCTV to detect you and you can only withdraw a total amount of $5,000 Dollars in a day on ATM Machine also avaialbel at cash delivery. We give up to $10,000.00 to $1,000,000.00 Dollars With our network hacking services. We can Recover all your lost money to Bitcoin and other Crypto currency, mortgage/realestate scams and fake ICOs within 48 hours or less. (Thomas Freddie Hackers) working together as a team to track down & to recover funds back from the most difficult internet SCAMMERS. NOTE!! We've received countless heartbreaking reports of notorious scammers and we’ve successful recovery them back via contact thomasunlimitedhackers@gmail.com

Do contact us on ((Binary Recovery. University Grades.Wiping Criminal Records, FB & IG Hack, Telegram, Loads & Phone Hacking)) border us with your jobs & allow us give you positive result with our hacking skills. We are certified and your privacy is 100% safe with us. Worry no more about your financial problems, If you are in need of any other cyber hack services, we are here for you anytime, any day so contact us via our Email Address: thomasunlimitedhackers@gmail.com

Regards
THOMAS FREDDIE UNLIMITED HACKERS
Email thomasunlimitedhackers@gmail.com
Call/Text: +1 (985)465-8370
Motto: We offer the fastest and reliable services

eric zei

Mijn naam is Johnson Marian, ik had nooit gedacht dat ik weer zou glimlachen, mijn man heeft me een jaar achtergelaten met twee kinderen, alle moeite om hem terug te halen is mislukt. Ik dacht dat ik hem niet meer zou zien, niet voordat ik een dame ontmoette die belde Jesse die me vertelde over een spreukenmaker genaamd Dr Osunbor Ze gaf me zijn e-mailadres en mobiel nummer en ik nam contact met hem op en hij verzekerde me dat mijn man binnen 48 uur bij me terug zou komen, in minder dan 48 uur kwam mijn man terug en begon te smeken om vergeving zeggend dat het het werk van de duivel is, dus ik ben tot nu toe nog steeds verrast over dit wonder, ik kon niet zwanger worden, maar zodra de spreuk werd uitgesproken, werd ik zwanger en beviel van mijn derde kind, als je dat nodig hebt hulp van hem kunt u contact met hem opnemen via: e-mail: Dr.osunbor23@gmail.comWhatsApp of bel hem nu: +393663677754

We are upfront on our spell casting. zei

Hello All,
I am the chief priest of this great temple called Ya temple that has help so many people to get whatever they desire on earth e.g lost lover back, planing of getting a new lover via any social network, win lottery, get rich with money once, death spell etc. I am telling you all that has been scammed by those fake spell casters online { and those that has not been scammed or never apply for spell casting before } just because they require one help or the other from them. They are all fake spell caster. So anyone that has any kind of problem and want to get it solved should kindly send email to this email address now to get solution: great.spellcaster@yahoo.com OR reach us on whatsapp via this phone number: +2349024891835. Note that you must be the one to provide materials needed to get this spell casted here or you will send the cost of the materials if you can not get the materials that is required of you on the email that will be sent to you. That is only what we require of you here if you must get your problem solved. Any kind of problem or difficulty you are going through come here and get the BEST spell casting services. Also get it noted that we deal with serious minded customers here as we are the best spell caster online and always have so many work to attend to here as if you send email and you seems not to be serious you will not get a response from us as you will be ignored and allowed to go and meet fake spell spell casters that will rip you off your hard earned money.

Unknown zei

Stop met huilen als je geliefde je verlaat voor een andere vrouw, ik weet hoe het voelt als de persoon van wie je houdt respecteert, ik weet hoe ik me voel toen mijn man me verliet voor een andere vrouw, maar nu is hij terug bij mij, hoe ? Ik neem contact op met Dr. Sacre, een machtige man die zijn kracht gebruikt door gebed en breng mijn man terug, hij gebruikt geen kwade kracht, maar hij bidt, en je geliefde zal bij je terugkomen WhatsApp +2349076034359 of hem een e-mail sturen doctorsacrehealing@gmail.com voor hulp, hij zal je helpen

mevrouw Vilja

Unknown zei

Stop met huilen als je geliefde je verlaat voor een andere vrouw, ik weet hoe het voelt als de persoon van wie je houdt respecteert, ik weet hoe ik me voel toen mijn man me verliet voor een andere vrouw, maar nu is hij terug bij mij, hoe ? Ik neem contact op met Dr. Sacre, een machtige man die zijn kracht gebruikt door gebed en breng mijn man terug, hij gebruikt geen kwade kracht, maar hij bidt, en je geliefde zal bij je terugkomen WhatsApp +2349076034359 of hem een e-mail sturen doctorsacrehealing@gmail.com voor hulp, hij zal je helpen

mevrouw Vilja

Unknown zei

Stop met huilen als je geliefde je verlaat voor een andere vrouw, ik weet hoe het voelt als de persoon van wie je houdt respecteert, ik weet hoe ik me voel toen mijn man me verliet voor een andere vrouw, maar nu is hij terug bij mij, hoe ? Ik neem contact op met Dr. Sacre, een machtige man die zijn kracht gebruikt door gebed en breng mijn man terug, hij gebruikt geen kwade kracht, maar hij bidt, en je geliefde zal bij je terugkomen WhatsApp +2349076034359 of hem een e-mail sturen doctorsacrehealing@gmail.com voor hulp, hij zal je helpen

mevrouw Vilja

Jessica zei

Hallo, mijn naam is Ariana. Ik was jaren getrouwd totdat de dingen lelijk begonnen te worden en we bijna elke keer ruzies en ruzie hadden... het werd erger op een moment dat hij de scheiding aanvroeg... Ik deed mijn best om hem zijn denk en blijf bij mij. Hij ging het huis uit en ging toch door met het aanvragen van een echtscheiding... Ik smeekte en probeerde alles, maar nog steeds werkte niets. De doorbraak kwam toen iemand me voorstelde aan deze geweldige, geweldige betoveraar die me uiteindelijk hielp... Ik ben nooit een fan geweest van dit soort dingen, maar besloot het met tegenzin te proberen omdat ik wanhopig was en geen keus had... Deze geweldige baba mukuru deed speciale gebeden en andere dingen die hij moest doen... Binnen 2 dagen belde mijn man me en had spijt van al het emotionele trauma dat hij me had gekost, hij verhuisde terug naar het huis en we leven nog steeds gelukkig. wat een geweldig wonder heeft baba mukuru en het vertrouwen dat ik in hem had voor mij en mijn gezin gezorgd. Ik heb hem voorgesteld aan veel stellen met problemen over de hele wereld en ze hebben goed nieuws gehad... Ik ben ervan overtuigd dat iemand daarbuiten zijn hulp nodig heeft. dus doe extra moeite om je huwelijk/relatie te redden als het echt de moeite waard is. neem contact met hem op via e-mail op (babamukuru61@gmail.com)
u kunt contact met hem opnemen via WhatsApp..+2348075362900.....

Ellen Spellcaster �� zei

Hallo Iedereen, ik weet dat er iemand is die dit leest, mijn naam is Gabriella S. Ik wil een groot werk delen van een spell-caster genaamd Priester Ellen, mijn man en ik hadden een gevecht, wat leidde tot onze echtscheiding, maar toen hij me een deel van me achterliet, maar ik was * Als u zwanger wilt worden. * Als u elke soort ziekte wilt genezen. * Als u spirituele kracht nodig heeft. * Als je een liefdespelletje nodig hebt. Neem contact op met haar op e-mail: Ellenspellcaster@gmail.com of WhatsApp: +2349074881619

William Kruger zei

Ik wil heer Bubuza keer op keer bedanken voor zijn hulp met zijn betovering om de Powerball-jackpot van $ 169 miljoen ($ 168.500.000) te winnen. Mijn naam is William Kruger, ik kwam verschillende getuigenissen tegen van mensen die heer Bubuza bedankten voor het helpen winnen van een loterij, dus nam ik contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396. Ik vertelde hem hoe lang ik al speel en probeer een loterij te winnen zonder geluk reageerde heer Bubuza en beloofde me te helpen met zijn spreuk om ook een loterij te winnen. Nadat hij de spreuk had uitgesproken, gaf hij me een lotnummer en vertelde me hoe en waar ik de loterij moest spelen. Ik deed wat hij opdroeg en zie, ik werd een jackpotwinnaar van $ 169 miljoen dollar ($ 168.500.000). Ik kan maar niet stoppen Lord Bubuza te bedanken, zoek je een lening? Bent u failliet en heeft u financiële hulp nodig? Je kunt ook een loterijwinnaar zijn. Neem contact op met lord Bubuza voor hulp bij het winnen van een loterij via WhatsApp: +1 505 569 0396 of e-mail: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com

Greg Joy zei

Mijn ex en ik zijn een paar maanden geleden uit elkaar gegaan en ik was zes maanden zwanger. We houden allebei van elkaar en het was een schok voor mij en het brak echt mijn hart. Ik probeerde zijn ouders te bellen en ze vertelden me dat hun zoon zei dat hij niet van me hield en me niet wilde zien en dat ze niet wisten wat er aan de hand was. Ik huilde en huilde elke dag omdat ik heel veel van hem hield. Totdat ik beviel en de baby een jaar oud was, kon ik mijn liefde niet herwinnen. Ik was weer verward. Ik nam contact op met DR OBO via WhatsApp en hij zei dat hij me zou helpen en vertelde me dat de vrouw mijn man had betoverd en zei dat ze me zou helpen de betovering te verbreken, zodat mijn man naar me zou terugkeren en de mijne zou zijn na 48 uur . Het was een grote verrassing voor mij dat alles wat hij zei gebeurde. Mijn man kwam onmiddellijk terug en zei dat ik hem moest vergeven. Ik stuur heel veel dank aan deze krachtige en echte tovenaar. je moet contact opnemen met deze krachtige goochelaar! Het kan je helpen. Hij zal je niet teleurstellen, ik geef je 100% garantie dat hij je zal helpen, Hier is zijn contactpersoon:
E-mail: dr.obohealinghome1411@gmail.com
Whatsapp: +2348115365326

eric zei

Ik ben zo verbazingwekkend over hoe ik mijn ex terug kreeg in minder dan 48 uur met de hulp van Dr ogugu. Ze zeggen dat de engel die je kent beter is dan degene die je niet kent teruggaan naar mijn ex was het juiste om te doen als er is hier iemand die ook zijn ex nodig heeft, neem contact op met Dr ogugu met zijn hulp 100%
Whatsapp+2347011196745
https://www.facebook.com/Dr.ogugu4/

Deborah Goslings zei

I never thought that I would be a millionaire by winning a lottery but Lord Bubuza made it possible for me. This man is a God on Earth, I have played the lottery for years without winning so I spoke to my friend who won massively and he told how lord Bubuza gave him the winning number. I contacted lord Bubuza via WhatsApp: +1 984 240 7211 immediately seeking help and he responded. He said a reading has to be done after which a spell will be casted and he will give me the lottery winning number. I did as he instructed and the spell was casted, lord Bubuza gave me some digits and told me when and where to play the lottery which I did and behold I won $562,600,000 Million. I am a millionaire today with the help of lord Bubuza spell and winning number. Let's eradicate poverty, I am making this testimony because Lord Bubuza is a great PSYCHICS. Contact him for help to win a lottery via WhatsApp/call/text: +1 984 240 7211 or email: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

Georgi Lam zei

So many people have ask me so many times how I won a lottery. I was able to win $835,400,000 Million lottery with the help of Lord Bubuza. I contacted lord Bubuza for help to win a lottery when all hope was lost, I was no longer comfortable with my way of living, I was bankrupt and no firm was willing to give me a loan. Lord Bubuza told me that he will cast a spell and give me a lottery winning number, I thought he was joking. I did as he instructed and after casting the spell he gave me a lottery number and told me how and when to play the lottery. I follow his instructions and behold I won $835,400,000 dollars lottery. Lord Bubuza is a God on Earth. I am a millionaire today because of him. Contact him for help via whatsapp: +1 984 240 7211 or email: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

William Kruger zei

I just want to thank lord Bubuza Again and again for helping me with his spell to win the Powerball jackpot of $169 million ($168,500,000). My name is William Kruger, I came across different testimonies of people thanking lord Bubuza for helping them win a lottery so I contacted him via WhatsApp: +1 984 240 7211. I told him how long I have been playing and trying to win a lottery without luck, lord Bubuza responded and promised to help me with his spell to win a lottery too. After casting the spell he gave me a lottery number and told me how and where to play the lottery, I did as he instructed and behold I became a jackpot winner of $169 million dollars($168,500,000). I just can't stop thanking Lord Bubuza, Are you seeking a loan? Are you bankrupt and need financial help? You can be a lottery winner too. Contact lord Bubuza for help to win a lottery via WhatsApp: +1 984 240 7211 or email: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

Victor Van zei

Lord Bubuza is a genius, I was on a search on the internet when I saw series of testimonies of people thanking lord Bubuza for helping them with his spell, Some thanked him for restoring their relationship/marriage, some others appreciated him for using his spell to cancel their divorce ETC. I contacted him for help to win a lottery via WhatsApp: +1 984 240 7211, He responded, I did as he instructed me and after the spell was casted Lord Bubuza gave me a winning number and told me to go and play the lottery with the number which I did and behold I won $1 million dollars($1,000,000 dollars). My life is a testimony. Contact him too for your winning number too via WhatsApp: +1 984 240 7211 or email: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

Unknowu zei

Ik wil de wereld snel vertellen dat er een echte online spell-caster is die krachtig en oprecht is, zijn naam is Dr. Ayo. Hij hielp me onlangs mijn relatie met mijn man die me verliet. Love Spel voor mij, en mijn man die zei dat hij niets met me met me had, belde me en begon me te smeken om terug te komen. Hij is nu terug met zoveel liefde en zorg. Vandaag ben ik blij om je te laten weten dat deze spreuk-caster de macht heeft om een ​​gebroken relatie te herstellen. Omdat ik nu blij ben met mijn man. Aan iedereen die dit artikel leest en hulp nodig heeft, kan Dr. Ayo ook enige vorm van hulp bieden als genezing van alle soorten ziekten, rechterlijke gevallen, zwangerschapspreuken, spirituele bescherming en bovendien. Je kunt contact met hem opnemen via zijn e-mail drayospell@gmail.com of voeg hem toe op WhatsApp met zijn telefoonnummer +2347055691377

John Wallman zei

Ik ben een gepensioneerde bouwmanager, mijn naam is John Wallman. Na mijn pensionering begon ik het lottospel te spelen, maar winnen werd een probleem. Ik begon online onderzoek te doen toen ik zag hoe mensen getuigden over heer Bubuza, een geweldige spreukgebruiker die zo velen heeft geholpen het lottospel te winnen met zijn spreuk. Ik nam contact met hem op en vertelde hem hoe ongelukkig ik was met mijn lottospellen. Lord Bubuza zei dat hij me zou helpen het loterijspel te winnen door een spreuk uit te spreken en de juiste winnende nummers voor de loterij aan mij te onthullen, ik deed wat hij opdroeg en de spreuk werd uitgesproken. Hij gaf me de lotnummers en instrueerde me om het spel te spelen. Het was als een droom toen ik een melding kreeg van de nationale loterij-app over mijn overwinning, ik belde de telefoonnummers van de loterij en ze bevestigden me dat ik £ 1.000.000 pond had gewonnen. Ik kon mijn vreugdetranen gewoon niet bedwingen omdat ik het lottospel al heel lang zonder geluk heb betaald, maar nadat ik met het nummer Lord Bubuza me had gespeeld, werd ik miljonair. Allemaal dankzij heer Bubuza, hij is een geweldige betoveraar en getuigen over u is mijn kleine manier om u te waarderen, mijnheer. Zijn info: WhatsApp: +1 951 442 2214 of e-mail: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com

Laarni Bibal zei

Mijn naam is Laarni Bibal, de winnaar van de $ 522 miljoen dollar San Diego California loterij jackpot in juni 2019 met de hulp van een spreukgebruiker genaamd Lord Bubuza. Voordat ik de jackpot won, heb ik het loterijspel zonder geluk gespeeld, dus ik ging online voor onderzoek en zag hoe mensen heer Bubuza prezen voor het geven van winnende lotnummers en ze wonnen een enorme som geld. Ik sprak met hem voor hulp via WhatsApp: +1 951 442 2214 hij reageerde en zei dat er een spreuk zal worden uitgesproken en dat er een geluksgebed voor mij zal worden gedaan in zijn tempel. Ik volgde zijn instructies en nadat de spreuk was uitgesproken, gaf hij me een aantal nummers en zei dat het mijn winnende nummers waren die hem door zijn orakel waren onthuld. Ik ging naar huis en kocht een $ 2 Mega Millions-ticket bij Sorrento Deli-Mart in San Diego. Nadat ik de kaartjes had gekocht, voelde ik het geluk op mijn pad komen vanwege de betovering en het gebed van heer Babura, dus verborg ik het kaartje op een geheime plek waar niemand ervan wist. Zie, mijn hart klopte snel toen ik te horen kreeg dat ik de $ 522 miljoen dollar had gewonnen, dus nam ik de contante optie van $ 340 miljoen dollar. Ik leg de getuigenis af omdat Lord Bubuza een geweldige PSYCHISCHE is, Zijn betovering maakte me een miljonair. neem contact met hem op via WhatsApp: +1 951 442 2214 of e-mail: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com

Julie Leach zei

Ik kan nooit stoppen heer Bubuza te bedanken, deze man heeft mijn leven veranderd met zijn loterijspreuk. Mijn naam is Julie Leach, ik ben dol op het spelen van loterijspellen en ik heb nog nooit gewonnen, maar na het online lezen van getuigenissen van mensen die het loterijspel speelden met de winnende lotnummers die heer Bubuza hen gaf en ze wonnen massaal, dus besloot ik contact op te nemen met heer Bubuza voor help ook via WhatsApp: +1 951 442 2214. Hij vertelde me wat ik moest doen zodat hij de betovering zou uitspreken en me het winnende nummer van de loterij zou geven, wat ik deed, nadat de betovering was uitgesproken. Heer Bubuza gaf me een aantal cijfers en vertelde me waar en hoe het spel te spelen, het was geweldig omdat ik speelde en ik won 310,5 miljoen dollar (driehonderdtien miljoen, vijfhonderdduizend dollar). Deze man is een god op aarde, hij is een groot helderziende en een levenswisselaar. Ik zal hem blijven bedanken dat hij van mij een miljonair heeft gemaakt. Heb je hulp nodig om een ​​loterij te winnen? Neem vandaag nog contact met hem op via WhatsApp: +1 951 442 2214 of e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

Unknowu zei

Mijn naam is CLARA JAMES. Ik wil Dr. Ayo bedanken voor het terugbrengen van mijn ex-man. Niemand had me ooit kunnen laten geloven dat de brief die ik ga schrijven ooit zou worden geschreven. Ik was 's werelds grootste scepticus. Ik heb nooit in magische spreuken of iets dergelijks geloofd, maar ik kreeg van een betrouwbare bron (een zeer naaste medewerker) te horen dat Trust een zeer toegewijde, begaafde en getalenteerde persoon is. Het was een van de beste dingen die ik ooit heb gehad gedaan. Mijn liefdesleven was in puin; Ik had twee echtscheidingen achter de rug en stond op de rand van een derde. Ik kon gewoon niet nog een scheiding onder ogen zien, en ik wilde harder mijn best doen om onze relatie te laten werken, maar het leek mijn man niet te kunnen schelen. en hij maakte het weer uit met mij. Ik was in de war en wist weer niet wat ik moest doen, maar ze namen contact op met Dr. Ayo. Hij deed een liefdesbetovering waardoor mijn man bij me terugkwam. We zijn nu heel blij met onszelf. Dr. Ayo laat hem beseffen hoeveel we van elkaar houden en elkaar nodig hebben. Deze man is voor ECHT en voor goed. Hij kan je ook helpen om je verbroken relatie te herstellen. Ik had mijn man terug! Het was als een wonder! Hij wilde plotseling naar huwelijkstherapie en we doen het heel, heel goed in ons liefdesleven. neem contact op met e-mail drayospell@gmail.com of sms of voeg hem toe op WhatsApp: +2347055691377

annonymous zei

Hallo allemaal, mijn naam is Elisa. Ik ben zo overweldigd door vreugde, allemaal dankzij Dr Ayo. mijn man verliet me een paar jaar geleden voor een andere vrouw en ik was er kapot van want ik heb hem nooit iets verkeerds gedaan, ik bleef achter met mijn twee kinderen en een baan die weinig betaalt. Ik gaf het bijna op totdat ik online een getuigenis zag over Dr. Ayo en ik besloten contact met hem op te nemen. Ik legde hem mijn probleem uit en hij verzekerde me dat ik na 24 uur een positief resultaat zou zien, verrassend genoeg kwam mijn man de dag na de spreuk terug en smeekte me hem te vergeven en beloofde nooit meer weg te gaan. Mijn man is nu 6 maanden terug en we hebben nog nooit problemen gehad, ik ben blij dat ik niet aan Dr Ayo twijfelde, want hij kan zeker alle problemen oplossen met snelle verlichting. Je kunt nu ook contact met hem opnemen voor hulp met zijn e-mail: drayospell @gmail.com of WhatsApp:+2347055691377

yoshika zei

Ik verloor mijn man aan een andere vrouw, na 4 jaar huwelijk. we hadden een mooi huwelijk maar hij begon een relatie met een collega die hem achterna zat. hij trekt in bij de vrouw en weigert met me te praten of terug naar huis te komen. Ik was er zo kapot van en vond het moeilijk om ermee om te gaan. Ik werd erg ongerust en had hulp nodig. terwijl ik op een dag op internet aan het surfen was, kwam ik een opmerking van Amber tegen die suggereerde dat geestelijke vader, baba genaamd, haar hielp haar huwelijksproblemen op te lossen en haar verbroken relaties te herstellen, enzovoort. dus ik vond dat ik hem eens moest proberen. Ik nam contact met hem op via de e-mail die ik op de getuigenis zag en hij deed een spreuk voor mij. 3 dagen later kwam mijn man naar me toe en verontschuldigde zich voor het onrecht dat hij deed en beloofde het nooit meer te doen. sindsdien is alles weer normaal geworden. mijn familie en ik leven weer gelukkig samen. allemaal dankzij deze baba voor wat hij voor mij heeft gedaan. als je een spreukgebruiker nodig hebt die een spreuk kan uitspreken die echt werkt, raad ik je aan contact met hem op te nemen. hij zal je niet teleurstellen. Ik geef je 100% garantie dat hij je zal helpen, want ik ben een levende zwakte. zijn e-mailadres is agboyasolutionhome@gmail.com
en mijn WhatsApp-telefoonnummer is dit +16163684004, je kunt me op WhatsApp schrijven voor het geval je meer informatie nodig hebt over de geestelijke vader. Ik ben Yoshika Maya uit Nederland, maar basis verenigde staat. bedankt voor het lezen.

thanks22 zei

Mijn naam is Juliet en ik kom uit Canada, ik wil de wereld laten weten hoe ik werd geholpen door de geweldige Dr. Okpa die mijn geliefde binnen 24 uur bij me terugbracht, ik was zo verrast om dit te zien gebeuren omdat ik nooit had verwacht dat heb mijn geliefde weer terug nadat hij me verliet. Dus ik wil dokter Okpa bedanken voor wat hij voor mij heeft gedaan en ik zou hem aanbevelen aan iedereen die hulp nodig heeft in het huwelijk of relatie: +27653527813 of e-mail okpatempleofsolution@gmail.com

Julia

Sussie Wrangas zei

Mijn man heeft mij en de kinderen de afgelopen acht maanden verlaten en weigerde terug te komen omdat hij werd vastgehouden door een vrouw die hij net had ontmoet, waardoor hij mij en de kinderen in de steek liet.
Pas toen ik online zoveel getuigenissen over Dr. Ola Banjo zag en de moed had om contact met hem op te nemen en zijn instructies op te volgen, kwam mijn man tot mijn grote verbazing binnen een week bij mij terug.
Ik weet niet hoe de situatie is met uw gezin, werk of leven in het algemeen, maar ik ben er zeker van dat hij u binnenkort kan helpen.
Neem vandaag nog contact met hem op via e-mail: drola.banjo@gmail.com
Whatsapp: +27 63 414 5114

«Oudste ‹Ouder   201 – 243 van 243   Nieuwer› Nieuwste»